Zbirka ¾Arulje G9 Led Besplatno

Zbirka ¾Arulje G9 Led Besplatno. In totaal is het energieverbruik met deze led lamp 80% lager, een mooie besparing en daar gaat u iedere dag weer van profiteren. U bespaart veel energie, wat niet alleen goed is voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

17 07

Ovdje 17 07

Lichtbronnen met een g9 fitting zijn kleine lampen die daardoor in kleine armaturen geplaatst kunnen worden. In totaal is het energieverbruik met deze led lamp 80% lager, een mooie besparing en daar gaat u iedere dag weer van profiteren. Ledlampen met een g9 fitting zijn lichtbronnen in een capsule vorm. De led g9 lamp vervangt uw g9 halogeen lampen.

Lamp met een g9 fitting, een helderheid van 200lm en een schakelcyclus van.

Ledlampen met een g9 fitting zijn lichtbronnen in een capsule vorm. Ledlampen met een g9 fitting zijn lichtbronnen in een capsule vorm. De diverse g9 led's werken op 230v en kun je dus rechtstreeks op het stroomnetwerk aansluiten. Je hebt voor deze kleine steeklampen dus geen transformator nodig. Led lampen met g9 fitting. U bespaart veel energie, wat niet alleen goed is voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

17 07

Het zeer geringe wattage van 2,3 tot 4,5w van onze morderne led varianten biedt echter genoeg lichtopbrengst om een 20w tot 50w halogeenlamp te vervangen.. . De diverse g9 led's werken op 230v en kun je dus rechtstreeks op het stroomnetwerk aansluiten.

Popular posts from this blog

Amerikanischer Stil Haus