Popisi Njuškalo Prodaja Stanova Jordanovac Svježe

Popisi Njuškalo Prodaja Stanova Jordanovac Svježe. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite!

Stan Jordanovac 98 12 M2 Prodaja

Najcool Stan Jordanovac 98 12 M2 Prodaja

Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice. Molimo zvati na broj mob: Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1.

Prodaja, stan, jordanovac, 4s, 104m2 prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik.

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu.

Maksimir Jordanovac Gorjanoviceva Ulica Stan I Garaza Prodaja

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Ukupna stambena površina iznosi 85 m2. Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 €

Stan Zagreb Jordanovac 52 M2 1353eura M2 Prodaja

Ukupna stambena površina iznosi 85 m2. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Ukupna stambena površina iznosi 85 m2. Prodaja, stan, jordanovac, 4s, 104m2 prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe... Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1.

Jordanovac 130 31m2 90 78m2 Zagrebhome

Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu.

Prodaja Stan 50m2 Maksimir Cerinina Ulica Prodaja

Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Parking se nalazi ispred zgrade. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe... Parking se nalazi ispred zgrade.

Prodaja Stanova Stanovi Prodaja Nekretnine Njuskalo

Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1.. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Molimo zvati na broj mob: Prodaja, stan, jordanovac, 4s, 104m2 prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice.

Stan Jordanovac 98 12 M2 Prodaja

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 € Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Ukupna stambena površina iznosi 85 m2.

Najluksuzniji Stanovi U Zagrebu U Vrtu Na Vrhu Zgrade Je Jacuzzi Koji Mozete Ukljuciti Mobitelom Vecernji Hr

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 € Molimo zvati na broj mob: U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada.. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana.

Novogradnja Jordanovac Peterosoban Stan 130 M2 Exclusive Nekretnine

Parking se nalazi ispred zgrade. Parking se nalazi ispred zgrade. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2.. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1.

Stanovi Iz Kompenzacije U Zagrebu Home Facebook

Prodaja, stan, jordanovac, 4s, 104m2 prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik.. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice. Ukupna stambena površina iznosi 85 m2. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 €. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Stanovi Iz Kompenzacije U Zagrebu Home Facebook

Prodaja, stan, jordanovac, 4s, 104m2 prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik.. Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 € Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Parking se nalazi ispred zgrade. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice. Ukupna stambena površina iznosi 85 m2.. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2.

Luksuzni 4sobni Penthouse Jordanovac Novogradnja Prodaja

Parking se nalazi ispred zgrade. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Molimo zvati na broj mob: Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Ukupna stambena površina iznosi 85 m2. Stan u stambenoj zgradi, na izvrsnoj lokaciji u mirnom dijelu grada.

Prodaja Stanova Splitsko Dalmatinska Stanovi Prodaja Splitsko Dalmatinska Nekretnine Njuskalo

Ukupna stambena površina iznosi 85 m2. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice.

Iznajmljivanje Stanova Zagreb Stanovi Zagreb Najam Njuskalo

Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u …. Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 € Stan u stambenoj zgradi, na izvrsnoj lokaciji u mirnom dijelu grada. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Prodaja, stan, jordanovac, 4s, 104m2 prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s.

Os Jordanovac Neboderi I Livada By Daglas

Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite!.. Ukupna stambena površina iznosi 85 m2. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u …

Njuskalo Hr Prodaja Stanova

Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir... Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Molimo zvati na broj mob: Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Stan u stambenoj zgradi, na izvrsnoj lokaciji u mirnom dijelu grada. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite!. Molimo zvati na broj mob:

Jordanovac Trosoban Stan 113 M2 Terasa Parking Eurovilla Hr

Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 € Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 € Prodaja, stan, jordanovac, 4s, 104m2 prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Molimo zvati na broj mob: Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu.

Prodaja Stanova Cvjetno Naselje Stanovi Prodaja Cvjetno Naselje Nekretnine Njuskalo

Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana.

Trosoban Stan Jordanovac 51 M2 Balkon 3 Kat Lift Odlicna Lokacija Prodaja

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana. Molimo zvati na broj mob: Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Ukupna stambena površina iznosi 85 m2. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Opereta Nekretnine D O O Autor Na Opereta Nekretnine Stranica 7 Od 22

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Prodaja, stan, jordanovac, 4s, 104m2 prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Molimo zvati na broj mob: Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice. Ukupna stambena površina iznosi 85 m2. 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir... Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana.

Stanovi Zagreb Prodaja Prodaja Stanova Zagreb Nekretnine Njuskalo

Molimo zvati na broj mob: Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir. Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 € Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Ukupna stambena površina iznosi 85 m2. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana.

Jordanovac Lascina Ulica Sljivik Noviji 2 5 Sobni Stan 50m2 Prodaja

Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir.. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Parking se nalazi ispred zgrade. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom. 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Parking se nalazi ispred zgrade.

Prodaja Stanova Splitsko Dalmatinska Stanovi Prodaja Splitsko Dalmatinska Nekretnine Njuskalo

Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 € Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice. 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1.. 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s.

Stan U Zagrebu Najam Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu.. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom. 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s.

Jordanovac Minik

Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir... U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Molimo zvati na broj mob:.. 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s.

Prodaja Stanova Cvjetno Naselje Stanovi Prodaja Cvjetno Naselje Nekretnine Njuskalo

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Molimo zvati na broj mob: Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir.. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu.

Prodaja Stanova Splitsko Dalmatinska Stanovi Prodaja Splitsko Dalmatinska Nekretnine Njuskalo

Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 €. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Ukupna stambena površina iznosi 85 m2. Prodaja, stan, jordanovac, 4s, 104m2 prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Molimo zvati na broj mob:.. Parking se nalazi ispred zgrade.

Stanovi Zagreb Prodaja Prodaja Stanova Zagreb Nekretnine Njuskalo

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana.. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom. Stan u stambenoj zgradi, na izvrsnoj lokaciji u mirnom dijelu grada. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom.

Prodaja Stanova Ravnice Stanovi Prodaja Ravnice Nekretnine Njuskalo

Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Parking se nalazi ispred zgrade. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 € Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice. 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu.

Prodaja Stanova Osjecko Baranjska Stanovi Prodaja Osjecko Baranjska Nekretnine Njuskalo

Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 € Molimo zvati na broj mob: Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana. Parking se nalazi ispred zgrade. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice.. Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir.

Jordanovac Alfa Stan Novogradnja Luksuzan Trosoban Stan 144m2 S Garazo Prodaja

Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice. Prodaja, stan, jordanovac, 4s, 104m2 prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite!

Jordanovac Najam Luksuzni Stan U Zagrebu 90 M2 Novogradnja Iznajmljivanje

Ukupna stambena površina iznosi 85 m2.. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Prodaja, stan, jordanovac, 4s, 104m2 prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1.

Prodaja Stanova Jastrebarsko Stanovi Prodaja Jastrebarsko Nekretnine Njuskalo

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Stan u stambenoj zgradi, na izvrsnoj lokaciji u mirnom dijelu grada. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Parking se nalazi ispred zgrade. Molimo zvati na broj mob: Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir.. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom.

Stanovi Iz Kompenzacije U Zagrebu Home Facebook

Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2... Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 € Prodaja, stan, jordanovac, 4s, 104m2 prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Prilika Maksimir Jordanovac 95m2 Predivno UreÄ'en Stan Prodaja

Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 € Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Stan u stambenoj zgradi, na izvrsnoj lokaciji u mirnom dijelu grada. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom... Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom.

Prodaja Stanova Jastrebarsko Stanovi Prodaja Jastrebarsko Nekretnine Njuskalo

Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u ….. Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice. Parking se nalazi ispred zgrade. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Ukupna stambena površina iznosi 85 m2.. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2.

Prodaja Stanova Jastrebarsko Stanovi Prodaja Jastrebarsko Nekretnine Njuskalo

Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice... Molimo zvati na broj mob:. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1.

Maksimir Jordanovac Gorjanoviceva Ulica Stan I Garaza Prodaja

Ukupna stambena površina iznosi 85 m2. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom. Molimo zvati na broj mob: Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2.. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice.

Prodaja Stanova Cvjetno Naselje Stanovi Prodaja Cvjetno Naselje Nekretnine Njuskalo

Ukupna stambena površina iznosi 85 m2. . U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada.

Maksimir Petrova Novogradnja 3soban Stan 86m2 Prodaja

Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice. 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Stan u stambenoj zgradi, na izvrsnoj lokaciji u mirnom dijelu grada... Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir.

Stanovi Zagreb Prodaja Prodaja Stanova Zagreb Nekretnine Njuskalo

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2... Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2.

Zagreb Lucko 70 56 M2 Novogradnja Odlican Trosoban Stan Prodaja

Molimo zvati na broj mob: U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Ukupna stambena površina iznosi 85 m2. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Parking se nalazi ispred zgrade. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u …. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u …

Prodaja Stanova Cvjetno Naselje Stanovi Prodaja Cvjetno Naselje Nekretnine Njuskalo

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada.

Metropola Agencija Za Nekretnine Jordanovac Alfa Stan Novogradnja Luksuzan Trosoban Stan 144m2 S Garazom LoÄ'om 2883 Metropola Agencija Za Nekretnine

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom... Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Molimo zvati na broj mob:. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1.

Prodaja Stanova Ravnice Stanovi Prodaja Ravnice Nekretnine Njuskalo

07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Prodaja Stan 50m2 Maksimir Cerinina Ulica Prodaja

Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite!.. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite!. Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir.

Trosoban Stan Jordanovac 51 M2 Balkon 3 Kat Lift Odlicna Lokacija Prodaja

Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice... Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Stan u stambenoj zgradi, na izvrsnoj lokaciji u mirnom dijelu grada. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 € Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaja, stan, jordanovac, 4s, 104m2 prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik.

Prodaja Stanova Cvjetno Naselje Stanovi Prodaja Cvjetno Naselje Nekretnine Njuskalo

Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu.. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u …

Alfa Stan Jordanovac Home Of The Future Jedinstven Dozivljaj Stanovanja I Posvecenost Luksuznim Elementima Poslovni Dnevnik

Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 €. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Parking se nalazi ispred zgrade. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Molimo zvati na broj mob: Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom... 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s.

Stanovi Zagreb Prodaja Prodaja Stanova Zagreb Nekretnine Njuskalo

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Ukupna stambena površina iznosi 85 m2. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 € Molimo zvati na broj mob:. Stan u stambenoj zgradi, na izvrsnoj lokaciji u mirnom dijelu grada.

Stanovi Iz Kompenzacije U Zagrebu Home Facebook

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan u stambenoj zgradi, na izvrsnoj lokaciji u mirnom dijelu grada... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Stanovi Zagreb Prodaja Prodaja Stanova Zagreb Nekretnine Njuskalo

Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana. Molimo zvati na broj mob: Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Parking se nalazi ispred zgrade.

Prodaja Stan Tresnjevka 126 M2 Maria

Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Parking se nalazi ispred zgrade... Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu.

Prodaja Stanova Rogoznica Stanovi Prodaja Rogoznica Nekretnine Njuskalo

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom... 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Parking se nalazi ispred zgrade. Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom. Prodaja, stan, jordanovac, 4s, 104m2 prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik.

Prodaja Stanova Ravnice Stanovi Prodaja Ravnice Nekretnine Njuskalo

Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 € Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Parking se nalazi ispred zgrade. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Ukupna stambena površina iznosi 85 m2. Stan u stambenoj zgradi, na izvrsnoj lokaciji u mirnom dijelu grada. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana.

Stanovi Zagreb Prodaja Prodaja Stanova Zagreb Nekretnine Njuskalo

Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u …. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Ukupna stambena površina iznosi 85 m2. Parking se nalazi ispred zgrade. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1.

Prodaja Stanova Ravnice Stanovi Prodaja Ravnice Nekretnine Njuskalo

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Ukupna stambena površina iznosi 85 m2. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Parking se nalazi ispred zgrade. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana. Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Prodaja, stan, jordanovac, 4s, 104m2 prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik.. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice.

Najbrze Se Prodaju Kvalitetni Stanovi Skuplji Od 3000 Eura Po Kvadratu Za Svaki Postoji Lista Cekanja Poslovni Dnevnik

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Molimo zvati na broj mob: Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 €

Prodaja I Najam Nekretnina Kastel Nekretnine Kastel Nekretnine

Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom. Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 € Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir.

Stanovi Zagreb Prodaja Prodaja Stanova Zagreb Nekretnine Njuskalo

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana. 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana. Prodaja, stan, jordanovac, 4s, 104m2 prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir. Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 € Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Parking se nalazi ispred zgrade. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1.

Njuskalo Hr Prodaja Stanova

Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir... Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Ukupna stambena površina iznosi 85 m2. 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Prodaja, stan, jordanovac, 4s, 104m2 prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 €

Prodaja Stanova Ravnice Stanovi Prodaja Ravnice Nekretnine Njuskalo

Stan u stambenoj zgradi, na izvrsnoj lokaciji u mirnom dijelu grada. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Prodaja, stan, jordanovac, 4s, 104m2 prodaja, jedinstven četverosoban stan, jordanovac, šljivik. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Parking se nalazi ispred zgrade. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu.. Molimo zvati na broj mob:

Prodaja Stanova Ravnice Stanovi Prodaja Ravnice Nekretnine Njuskalo

Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u … Parking se nalazi ispred zgrade. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana. Novouređen i neuseljen četverosoban stan zatvorene površine 86,5 m2. 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1... Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir.

Stan Zagreb Maksimir Jordanovacki Odvojak 85 M2 Novogradnja Prodaja

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupanice, 3 spavaće sobe i dnevnog boravka povezanog s blagovaonom.. Stan je smješten na jordanovcu, u blizini parka maksimir. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe. Kuća jordanovac, odlična, potresom neoštećena (prodaja) cijena 2.096.158 kn ~ 279.900 € Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. 07.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, laščinska, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra drvo, podovi parket, pločice.. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu.

Popular posts from this blog

Amerikanischer Stil Haus